+36 31 785 5518 bhs@besthomeservice.hu

TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK:

Cégünk, a BEST-HOME SERVICE takarítási palettája rendkívül széles. Az irodatakarítástól a raktártakarításon keresztül egészen a lakossági nagytakarításig terjed.

Itt mindenki megtalálja azt a szolgáltatást, mellyel munkáját meg tudjuk könnyíteni. Idejével sokat tud spórolni, másra tudja fordítani, mivel munkatársaink szakemberek, kik rég óta végzik ezt a munkát. Gyorsak, hatékonyak és rendkívül precízek. Nagy odafigyeléssel, pontosan dolgoznak.

Abszolút megbízhatóak és nem zavarják a munkatársakat.

Iroda, Irodaház takarítás

Vállaljuk irodák, irodaházak komplett takarítását. Folyosók, közös helyiségek, mosdok, zuhanyzók, liftek és konyhák takarítását.

Minden szerződésbe egyéni igényeknek megfelelő munkák elvégzését vállaljuk.

Napi, heti, havi, vagy alkalmankénti megrendelést is szívesen fogadunk.

Lehet speciális takarítószerrel is kérni, ami kifejezetten egészségvédő, vagy bakteriális fertőzés megelőzését szolgálja. Kifejezettem fertőtlenítő vegyszerekkel is lehet kérni a takarítást.

Vállalunk nagytakarítást is, melynek keretében lehet gépi szőnyegtakarítást is igényelni.

Ha csak a szőnyeg takarításra van szükség, külön is megrendelhető.

Kövek gépi takarítása is megoldható, egyben vagy külön.

Ablak tisztítás, külső, belső, akár alpin technikával.

 

Rendelhető :

Napi, heti, havi és alkalmankénti takarítás vagy nagytakarítás. Festés, felújítás utáni takarítás.

Kapcsolatfelvétel >

Kis cégek takarítása

Kisebb cégeknek komplett szolgáltatással állunk rendelkezésére, igény szerint. Kérem keressenek meg, bármilyen felmerülő kérésüket megoldjuk.

Kapcsolatfelvétel >>>

Közintézmények takarítása

Bármilyen közintézmény takarítását vállaljuk. Lehet iskola, bíróság, önkormányzat, okmányiroda, rendőrség, gyógyszertár és egyéb, ami kimaradt a felsorolásból.

Lehet rendszeres, vagy alkalmi munka, ránk számíthatnak.

Kapcsolatfelvétel >>>

Üzletek, üzlethálózatok takarítása

Megoldjuk kisebb és nagyobb üzletek rendszeres napi, heti, vagy alkalmankénti takarítását az igényeknek megfelelően. Várjuk üzletláncok megkeresését, hogy minden üzletükben ugyan olyan kifogástalan tisztaság fogadhassa ügyfeleiket, vásárlóikat.

Kapcsolatfelvétel >>>

Garázs, mélygarázs takarítás

Vállaljuk irodaházak garázsának, mélygarázsának gépes takarítását, akár napi, akár heti szinten.

Kapcsolatfelvétel >>>

Nagytakarítás cégeknek és magánszemélyeknek

Vállalunk nagytakarítást cégeknek és magánszemélyeknek. Legyen az iroda, irodaház, vagy családiház. A nagytakarítás részeként vállalunk ablakpucolást is. Magas építmények esetében alpin technikával végezzük a külső ablakpucolást.

Természetesen önálló szolgáltatásként is vállalunk külső-belső ablakpucolást.

Vállaljuk cégeknek és magánszemélyeknek festés, felújítás vagy építkezés utáni nagytakarítását, illetve rendezvények utáni nagytakarítását is.

Magánszemélyeknek családi házuk alkalmi vagy állandó takarítását is végezzük, precízen, pontosan, megbízhatóan.

Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, biztosítással együtt.

Megrendelhető:

Rendszeres, alkalmankénti, festés vagy felújítás utáni takarítás.

Kapcsolatfelvétel >>>

 

Ipari takarítás

Vállaljuk raktárak, csarnokok takarítását, padlójának gépi súrolását nagy teljesítményű gépekkel, hatékonyan és gyorsan. Napi, heti vagy egyszeri alkalommal, igény szerint.

Kapcsolatfelvétel >>>

 

Társasház takarítás

A társasházak üzemeltetőinek egyik fontos feladata, hogy a közösen használt területek mindig tiszták legyenek. Ebben tudunk segítséget nyújtani. Vállaljuk a lépcsőház, a lift, a közös helyiségek, tárolok, lépcsőházi ablakok napi, heti vagy alkalmi takarítását, esetenként nagytakarítását is. Munkánkat hatékonyan, alaposan és gyorsan végezzük.

Kapcsolatfelvétel >>>

 

Ablak tisztítás alpin technikával

Cégünk vállalja nehezen megközelíthető épületek üveg felületének alpin technikával való tisztítását. A munka megbízása lehet eseti, egyszeri, de akár hosszútávú szerződés keretében is, amikor kedvezőbb ár kialakítására is van lehetőség.

Kapcsolatfelvétel >>>

Családi házak alkalmi vagy állandó takarítása

Magánszemélyeknek családi házuk alkalmi vagy állandó takarítását is végezzük, precízen, pontosan, megbízhatóan.

Kapcsolatfelvétel >>>

Ablaktisztítás

Vállalunk cégeknek önállóan, vagy más takarítással együtt, ablak tisztítást. Lehet csak belső, lehet csak külső, és lehet külső-belső ablak tisztítást rendelni. Portálok, kirakatok üzletek üveg felületeinek tisztítását rendszeresen, vagy alkalmi jelleggel.

Kapcsolatfelvétel >>>

Ózonos fertőtlenítés

Takarítással együtt, de külön is rendelhető ózonos fertőtlenítés, mely esetben hideg ködös eljárás segítségével a különleges folyadékot a légtérbe porlasztja. A köd szemcséi a felületen megtapadnak és egy egybefüggő réteget képeznek. Kiporlaszthatok minden felületre, mivel nem hoznak létre vizes felületet. Megfelelő fertőtlenítőt használva akár 10 napos fertőtlenítés is garantálható, mely megvéd még a covid-19 vírustól is. Erre garanciát is tudunk vállalni, és bevizsgálási papírt is biztosítunk.

Kapcsolatfelvétel >>>

Mínőségi takarítás

Minden munkánkat minőségi, professzionális takarítószerekkel végezzük.

Lehet rendelni ÖKO takarítást is, mely esetben olyan tisztítószerekkel végezzük, melyekre nincs allergia, de tökéletesen tisztítanak. Csak minőségi 100%-ban lebomló ökó tisztítószereket használunk a takarítás során, amelyek természetes alapanyagokból készülnek így a lehető legkevésbé szennyezi környezetünket.