+36 31 785 5518 bhs@besthomeservice.hu

Rólunk

 

Cégünket a Best-Home Service-t, 2021-ben alapítottuk társammal, párommal Borbély Istvánnal. Elhatározásunkat hosszú töprengés és vívódás után hoztuk meg. Több évtizedes alkalmazotti lét után döntöttünk úgy, hogy saját céget alapítunk.

Én, mint területi vezető léptem ki a takarításból, ahol sok kihívással kellett szembe néznem. Ezek közé tartozott étterem takarítás, irodák napi és nagytakarítása, edzőterem takarítása, szőnyeg és kő gépi takarítás, ablaktisztítás, építés és felújítás utáni komplett szolgáltatás, valamint nagyméretű bérlemények teljeskörű takarítása, hogy csak pár példát emeljek ki.

Sok üzleti döntést máskép hoztam volna meg, így arra gondoltam, hogy jobb lesz, ha saját kezembe veszem az irányítást.

Cégemben speciális üzleti stratégiát építettem fel, ezzel várom kedves ügyfeleimet. A munka dinamikusabb, jobban szervezet lesz és munkatársaim is teljes odaadással fognak dolgozni, mivel csapatommal igen jó, családias kapcsolat alakult ki, hogy együtt bármilyen munkát magas minőségben, összeszokottan tudjunk megcsinálni.

Párom Borbély István életében sok kihívással nézett szembe itthon és külföldön egyaránt. Mindig, minden körülmények között megállta a helyét. Munkájához teljes odaadással és maximalizmussal áll. Nagyon jó kapcsolatot alakít ki megrendelőivel, így a legtöbbször visszahívják és tovább ajánlják.

Munkát Gödöllő és annak 50km-es körzetében tudunk vállalni.

Várjuk megkeresésüket, ajánlatkérésüket, melyet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.

 

Varga Éva és Borbély István