+36 31 785 5518 bhs@besthomeservice.hu

ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁSAINK

Milyen a jó burkoló?

Nagyon fontos, elengedhetetlen a szakértelem. A sok tapasztalati tudás. Igényesség a munka elvégzéséhez. Minőségi munkavégzés.

Naprakészség a legjobb anyagokból, aljárásokból., hogy a legjobb minőségben és a legkorszerűbb technologiával készülhessen el egy munka.

Korrektség, mint a munkavégzésben, mint pedig az árakban.

Nagyon fontos, bár kevés szó esik róla, hogy mennyire fontos a szépérzék. Egy jó burkoló, már a munka megkezdése elött látja milyen lesz, ha készen lesz, hogy lehet a legtöbbet, a legszebbet kihozni akár egy fürdőszoba burkolásból, akár egy nagy felületű padló kő burkolásából.

Pontosság a munkavégzésben. Mindig érkezzen időre, és határidőre fejezze be a munkát, az előre megbeszélt árban. Ha munka közben előre nem látható probléma merül fel, amely módosíthatja a kialkudott árat, akkor időben legyen ez megbeszélve a megrendelővel.

Jó kommunikációs készség, hogy mindenben együtt tudjon gondolkodni a megrendelővel és tanácsot, segítséget tudjon adni, ha arra szükség van.

Cégünk rendelkezik a fent felsoroltakkal, erre számíthat, ha minket kér fel a munkák elvégzésére.

 

Melegburkolás

A melegburkolatok előnye, hogy jóval nagyobb a hőszigetelő képességük, mint a hidegburkolatnak. A hidegburkolatot szobák esetében akkor érdemes választani, ha padló fűtéssel rendelkezünk. Más esetben célszerűbb a melegburkolatot választani, aminek kivitelezése költséghatékonyabb, melegebb érzést nyújt, jobban esik rajta a járás, mert puhább. Jó választás hálószobába, gyerekszobába.

Vállaljuk parketta, szalagparketta szakszerű lerakását, valamint, PVC padló, szőnyeg padló leragasztását.

Felújítás keretében ezek cseréjét is vállaljuk.

Kapcsolatfelvétel >>>

Hidegburkolás

Hidegburkolás estében jól meg kell választani a burkolat minőségét. Függ attól, hova szeretnénk lerakatni, kültérre, vagy beltérre, fagyállónak kell lennie, vagy nem szükséges. Kültéri burkolás esetén válasszunk a csuszásmenetes felületű padlólapot. Az sem mindegy, milyen kopásnak van kitéve. A gyakran használt felületek estében célszerű nagyobb kopásállósággal rendelkező burkolatot választani, ilyen például a konyha és a közlekedő helyiségek.

Fürdőszoba és egyéb falfelületek burkolásánál ezek nem szempontok, de vegyük figyelembe, hogy fali csempe nem kerülhet padlóra, de padló burkolatot használhatunk falra is.

Hidegburkolás keretében vállaljuk a bontási munkálatok elvégzését, felületképzést, épületgépészeti takarások elkészítését, vízszigetelést, külső és belső terek hidegburkolatának kialakítását.

Cégünk vállal kültéri és beltéri burkolást, minden felületen.

Kapcsolatfelvétel >>>

Festés

Cégünk vállal mindenfajta festési munkát, legyen az szobafestés, ajtó-ablak mázolás, felújítás utáni újra festés, vagy új építésű ház.

Vállaljuk házának homlokzati burkolását, nemesvakolat készítését.

Kapcsolatfelvétel >>>

Felújítás

Lakás és családi ház felújítást, átalakítását, bővítést, részleges felújítást vállalunk. Segítünk, hogy minél lendületesebben és kifogástalanul valósuljanak meg megrendelőink elképzelései.

Kapcsolatfelvétel >>>

Munkáinkból

Miként műkődik?

Kapcsolatfelvétel után, egyeztetett időpontban a helyszínen átbeszéljük az megrendelő általi igényeket.

Felmérjük a felújítandó területeket, helyiségeket, majd ezek alapján elkészítjük ajánlatunkat.

Az ajánlat elfogadása után ütemtervet készítünk a rekonstrukciós munkálatokra és a fizetési kondíciókra.

A megbeszéltek szerint végezzük el a munkát, melyet Ön egész idő alatt ellenőrizni tud.

A munkálatok befejezése után megtörténik az átadás az Ön részére.